BURSA / OSMANGAZİ - Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinliği gerçekleştirildi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürler.

Mrt

Okulumuz Din Kültürü öğretmeni ve Müdür Yardımcısı Gülbahar ABİR'in üyesi olduğu  Türkiye, Hirvatistan, Polonya, Romanya, Ürdün ve Gürcistan'dan  okullarin yer aldığı dili İngilizce olan "Well-being Class in My Dream" eTwinning projemiz ile geleneksel sınıfların aksine öğrencilerin birbirleri ile iletişim kurabilecekleri, işbirliği içinde çalışabilecekleri, mental, fiziksel ve bir çok açıdan öğrencilerin iyi oluşunu, refahını destekleyen farklı öğrenme alanları tasarlamak istiyoruz. Mayıs  ayında sona erecek olan projemiz ile öğrencilerimiz farklı Web 2.0 araçları kullanmayı öğrenecekler, dil becerilerini ve 21. yüzyıl becerilerini geliştirecekler.

Mrt

Sınıflarımızı Ramazan'a hazırlıyoruz. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürler.

Mrt

FUTSAL 1. KÜME YILDIZ ERKEKLER GRUP MAÇLARI MÜSABAKALARINDA OKULUMUZ FUTBOL TAKIMINI, GÖSTERDİĞİ BAŞARIDAN ÖTÜRÜ TEBRİK EDER EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında çalışmalarımız devam etmektedir. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda gerçekleştirilen harezmi etkinlikleri

Mrt

Velilerimizle gerçekleştirdiğimiz seminer doğrultusunda liselere geçiş sınavı hakkında gerekli bilgiler verildi.

Şbt

Hedef LGS 2024 liselere hazırlık programıyla ilgili öğretmenlerimize bilgilendirme yapıldı.