T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / OSMANGAZİ - Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu

Etiket Sonuçları: Mehmet Akif Ersoy İho

Ara

Okulumuz 8. Sınıf öğrencileriyle Şükrü Şankaya Anadolu Lisesi ve Nizam Karasu Anadolu İmam Hatip Lisesi' ne düzenlediğimiz gezilerle lise türleri hakkında bilgi edinerek ortaöğrerim kurumlarını tanıdık.

Ara

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası" bu sene, okullarda yeni bir bakış açısıyla, "yerli üretim" temalı etkinliklerle kutlanıyor.  

Ekm

Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde düzenlenip TUBİTAK tarafından desteklenen "Uzay Yolcusu Kalmasın Osmangazi Bilim Şenliği" programı ile okulumuz öğrencilerine GUHEM gezisi düzenlendi.

Eyl

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Kutlama Programı Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulunda Gerçekleştirildi.

Haz

Okulumuzda 16 Haziran 2022 Perşembe günü öğretmenler ve öğrencilerin katılımı ile  2021-2022 Mezuniyet Töreni gerçekleştirilmiştir.

May

Kitap Okuma Yarışmasına katılan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kas

May

Nis

Mrt

Mrt

İstiklal şairi Mehmet Akif Ersoy´un torunu Selma Argon Ersoy, okulumuz Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu´nu ziyaret etti.

Mrt

Şbt

Şbt

OKUL SAĞLIĞI HİZMETLERİ: T.C. Millî Eğitim Bakanlığı ile T.C. Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan Okul Sağlığı Hizmetleri İşbirliği Protokolü kapsamında; okul çevresi dâhil sağlığı olumsuz olarak etkileyen her türlü etmenin denetimi ile okulda çalışanların ve öğrencilerin sağlıklarının en üst düzeye çıkarılmasını amaçlar.

Şbt

Şbt

Şbt

Mehmet Âkif Ersoy, 1873 yılının Aralık ayında, İstanbul'un (Fatih) Sarıgüzel semtinde doğdu. Babası, Mehmet Tahir Efendi, oğluna ebced hesabıyla doğum tarihini belirten "Ragif" adını verdi (hicri 1290) ve vefatına kadar onu bu adla çağırdı. Ancak bu isim, yaygın olmadığı ve güç söylendiği için annesi ve yakın çevresi, daha bilinen bir ad olan  "Âkif"i kullandılar.