BURSA / OSMANGAZİ - Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu

Harezmi Eğitim Modeli 2. Hafta

Okulumuz öğretmenleri Gülay Akdağ (Rehberlik), Tuğba Bedir (Matematik),  Hatice Vatansever (Bilişim Tek.),   Ece Akgül (Sosyal Bilgiler) okulumuz  6/A ve 6/B Sınıf öğrencileri ile görüşme yaparak bu eğitimin içeriği ile ilgili bilgilendirme yapmış ve katılım sağlayan öğrencileri belirlemişlerdir. Programa katılım tamamen öğrenci talepleri ile gerçekleşmiş olup, eğitim saati olarak Perşembe günleri 15.20 olarak belirlenmiştir. Ders öncesi görevli olan arkadaşlar, hazırlık toplantılarını gerçekleştirmektedirler. Öğrencinin derste aktif katılımı ile tamamlanan ders sonrasında ise değerlendirme toplantıları ile sona ermektedir.

-Harezmi 2. HaftaH04arezmi 2. HaftaHarezmi 2. HaftaHarezmi 2. HaftaHarezmi 2. HaftaHarezmi 2. HaftaHarezmi 2. HaftaHarezmi 2. HaftaHarezmi 2. HaftaHarezmi 2. HaftaHarezmi 2. HaftaHarezmi 2. HaftaHarezmi 2. HaftaHarezmi 2. HaftaHarezmi 2. HaftaHarezmi 2. Hafta

Yayın: 30.11.2023 - Güncelleme: 04.12.2023 22:05 - Görüntülenme: 67

Etiketler :