BURSA / OSMANGAZİ - Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu

EBA İçeriklerine Ücretsiz Erişim

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okulların tatil edilmesi ve uzaktan eğitim kararı alınması üzerine eba.gov.tr ve EBA mobil uygulaması üzerinden hizmet sunan eğitim portalında yer alan içeriklere öğrencilerin erişim sağlayabilmesi için verilen aylık 3GB internet desteği artırılarak Turkcell ve Vodafone'da 6 GB'a, Türk Telekom'da ise 8 GB'a yükseltildi. Ayrıca Pttcel, Teknosacell, Bimcell ve Vestelcell kullanıcıları da EBA içeriklerine aylık 8 GB'a kadar ücretsiz erişim sağlayabilecekler.

* Türk Telekom aboneleri EBA yazıp 5555'e SMS göndererek başvuru sürecini başlatabilecekler.

*  Vodafone aboneleri hiçbir ek işlem yapmadan erişim sağlayabilecek.

* Turkcell aboneleri ise "BİP" uygulamasındaki "Keşfet" menüsü altında bulunan "EBA" kanalını takip edip mesaj gönder ekranında yer alan "Hemen Kazan" seçeneği üzerinden başvuru yaparak bu hizmetten faydalanabilecek.

Yayın: 21.09.2020 - Güncelleme: 30.11.2023 14:53 - Görüntülenme: 273
Kaynak: www.eba.gov.tr